Brzi Izbor:

Učestvujte u foto konkursu!

Tabla sadržaja

Pozivamo sve ljubitelje fotografije da nam se pridruže u uzbudljivom foto konkursu posvećenom porodičnim trenucima i stvaranju trajnih uspomena.

Ovo je savršena prilika da pokažete svoju ljubav prema porodičnim vezama i vašu sposobnost da uhvatite dragocene trenutke kroz objektiv.

Tema ovog konkursa je „Porodična fotografija“.

Želimo da zabeležite posebne trenutke provedene sa vašom porodicom i da pokažete ljubav, toplinu i radost koju osećate jedni prema drugima. Može biti bilo šta, od igre u parku, piknika na plaži, do običnih trenutaka provedenih kod kuće.

Ne postoje ograničenja kada je u pitanju tehnika ili oprema koju koristite. Bilo da koristite profesionalni fotoaparat, DSLR, pametni telefon ili nešto slično, sve je dobrodošlo. Ono što nam je važno jeste da vaša fotografija prenese iskrenost, toplinu i ljubav koja postoji unutar vaše porodice.

Šta je potrebno da biste učestvovali?

-Zapratiš naš profil
-Lajkuješ ovaj post
-Postaviš fotografiju na svoj profil sa hashtagom u opisu #artdigitalkonkurs
-Napišeš lep tekst o svojoj porodici
-Taguješ @fotoartdigital_ na postu
-Sve to uradiš do 15. Juna

Stručni žiri, koji uključuje naše fotografe, pažljivo će pregledati sve i odabrati najbolje fotografije. Pet pobednika će biti nagrađeni nagradama od po 100 fotografija koje će ih inspirisati da nastave da prave uspomene i da ih čuvaju u naše foto albume

Do kada traje konkurs?

U konkursu možete učestvovati do 15. Juna 2023. godine, tako da imate dovoljno vremena da odaberete svoje najbolje radove. Ovo je jedinstvena prilika da podelite svoje porodične trenutke sa drugima i da ih zauvek sačuvate kroz fotografiju.

Napomena: Profil vam mora biti javan kako bismo videli vašu fotogradiju, ukoliko nije, nećemo imati mogućnost da vidimo vaš rad!

Srećno svim učesnicima!

Više o fotografiji

Saznaj prvi za popuste

Pretplati se za obaveštenja putem emaila.