Brzi Izbor:

FOTO ŠOLJA – SAVRŠEN POKLON

Specijalno dizajnirana foto šolja može biti odličan poklon za razne prilike: rođendan, novu godinu, dan zaljubljenih kao i ostale važne događaje u životu. A možda i bez povoda? Život čine male stvari a specijalno dizajnirana šolja, samo za dragu osobu, izmamiće joj osmeh na lice.

Uz magičnu foto šolju svako jutro može da Vam počinje uz sliku najdraže osobe ili neku omiljenu fotografiju dok pijete čaj ili kafu! Foto šolje su i idealan poklon ako želite da budete originalni, drugačiji ili jednostavno želite da obradujete dragu osobu ili sebe, zašto da ne? Da li ste videli i naše foto puzle?

Foto šolje su izvanredan način da iskažete svoju kreativnost. Možete odabrati dizajn koji odražava vaše lične interese, bilo da volite prirodu, muziku, filmove ili sport. Ili, ako ste talentovani za crtanje ili fotografiju, možete kreirati sopstveni dizajn i stvoriti unikatan komad posuđa. Bilo da želite da iznenadite prijatelje, porodicu ili partnera, ili da jednostavno sebe počastite, foto šolja je savršen način da to i uradite.

Foto na šolji

Kvalitet je ključna stavka kod naših foto šolja. Koristimo visokokvalitetne materijale i tehnike štampe kako bismo osigurali da slike budu jasne, postojane i odličnog kvaliteta. Vaša foto šolja će izgledati sjajno i nakon mnogo pranja, čuvajući sećanje na poseban trenutak ili osobu.

Foto na šolji

Osim jedne fotografije na šolji, možete poslati i kolaž fotografiju ili do 6 fotografija koju ćemo za Vas besplatno pretvoriti u kolaž fotografiju i postaviti je na šolju. Pogledajte naš Instagram profil za više slika.

 

Foto na šolji

Magična foto šolja je šolja na kojoj je fotografija štampana specijalnom bojom koja reaguje na temperaturu. Šolje su crne boje, i na njima može biti odštampano više fotografija ili tekst.

Na veće količine odobravamo popust.

FOTO ŠOLJA - PORUČIVANJE I FORMATI FOTO ŠOLJE

Saznaj prvi za popuste

Pretplati se za obaveštenja putem emaila.