FOTO ŠOLJA - SAVRŠEN POKLON

Specijalno dizajnirana foto šolja može biti odličan poklon za razne prilike: rođendan, novu godinu, dan zaljubljenih kao i ostale važne događaje u životu. A možda i bez povoda? Život čine male stvari a specijalno dizajnirana šolja, samo za dragu osobu, izmamiće joj osmeh na lice.

Uz magičnu foto šolju svako jutro može da Vam počinje uz sliku najdraže osobe ili neku omiljenu fotografiju dok pijete čaj ili kafu! Foto šolje su i idealan poklon ako želite da budete originalni, drugačiji ili jednostavno želite da obradujete dragu osobu ili sebe, zašto da ne? Da li ste videli i naše foto puzle?

Foto studio ART - Foto šolja

Osim jedne fotografije na šolji, možete poslati i kolaž fotografiju ili do 6 fotografija koju ćemo za Vas besplatno pretvoriti u kolaž fotografiju i postaviti je na šolju. Pogledajte naš Instagram profil za više slika.

Foto studio ART - Foto šolja

 

Magična foto šolja je šolja na kojoj je fotografija štampana specijalnom bojom koja reaguje na temperaturu. Šolje su crne boje, i na njima može biti odštampano više fotografija ili tekst.

Foto studio ART - Foto šolja

FOTO ŠOLJA - PORUČIVANJE I FORMATI FOTO ŠOLJE

  Možete poslati samo jednu fotografiju koja će biti na šolji ili do 5 fotografija od kojih će mo za Vas napraviti kolaž fotografiju.
 • Drop files here or
  Accepted file types: png, gif, jpg, jpeg, Max. file size: 10 GB, Max. files: 6.
   Za kolaž fotografiju na šolji možete poslati do 6 fotografija.
   Maksimalna veličina fajla je 200 MB.
  • Please enter a number greater than or equal to 1.
   Ako želite više istih šolja, upište broj komada šolja koje želite da Vam napravimo.
  • Vaši podaci

  • NAPOMENA: MOLIMO VAS DA ŠTIKLIRATE KVADRAT U POLJU IZNAD, A ZATIM IZVRŠITE PORUDZBINU