Photobook / Foto Book

Photobook je mesto gde ćete sakupiti sve slike sa jednog Vama važnog događaja ili slike sa više događaja. Rođenje deteta, rođendani, mature, putovanje su samo neko od dogadjaja.

U tom Photobook -u imaćete sve vaše željene snimke, aranžirane i dizajnirane dopadljivo i moderno. Napišite šta želite na svakoj stranici.

Stavite koliko želite snimaka, velikih, malih, kombinovanih.

Ukoričite to u Photo Book i imajte ih večno.

Neka Vaše uspomene budu na jednom mestu ispričane na Vaš način.

  • Foto Studio Art - Photo book

    Porodica je najvažnija stvar na svetu, zato ne oklevajte i svaki drag momenat zabeležen sačuvajte zauvek u knjizi života i lepih uspomena.

  • Foto Studio Art - Photo book

    Deca čine život važnim a mi smo tu da zajeno sa Vama sve njihove važne trenutke sačuvamo i zabeležimo da ona kasnije mogu da ih se sećaju listajući stranice knjige u kojoj su zabeležini svi njihovi nestašluci i sva njihova radovanja, svi momenti koje su proživeli.

  • Foto Studio Art - Photo book

    Iako putujemo širom sveta da pronađemo lepotu, moramo je nositi i u sebi, inače je pronaći nećemo a onda kada je pronadjemo vredno je zabeležiti svaki momenat od koga uvek može da nastana knjiga puna uspomena i lepih trenutaka.

Izrada Photobook-a u Beogradu

Zbog velikog izbora formata molimo Vas da nas prvo kontaktirate telefonom, e-mailom ili preko kontakt obrasca na našem web sajtu. Izrada se vrši u našoj foto radnji u Beogradu – Stari grad, Terazije 5.

Pogledajte i naš Instagram profil kao i galeriju slika!

Kreiraj foto book