Brzi Izbor:

Foto puzzle - Originalan poklon

Napravite foto puzzle po želji. Foto puzle su originalan poklon za sve vrste proslava. U formatu A4 i sa čak 120 delova, naša foto radnja garantuje puno zabave u sklapanju iste.

Poklon od odabrane fotografije ili kolaža fotografija, upakovan u prigodnu kutiju sa istom fotografijom na kutiji.

Foto puzzle

Ne zaboravite da sebe obradujete! Personalizovani proizvodi, bilo da su u pitanju foto šolje, puzzle ili majice, mogu vam svakodnevno doneti radost. Rešavanje personalizovane puzzle postaje deo vaše svakodnevice, podsećajući vas na lepe trenutke i ljude u vašem životu.

Na veće količine odobravamo popust.

Forma za naručivanje foto puzzli

Foto puzzle

Foto puzzle su ne samo odličan način da sačuvate uspomene na nezaboravne trenutke u vašem životu, već i fantastičan način da se zabavite dok ih sastavljate. Kreirajte svoje personalizovane puzzle i ponesite deo svojih dragocenih uspomena u svakodnevni život.

Foto puzzle kolaz porodicnih fotografija

Za kolaž fotografiju na Photo Puzzlama možete poslati samo jednu fotografiju ili već gotovu kolaž fotografiju koju ste sami napravili ili do 6 fotografija koje ćemo za vas pretvoriti u kolaž. Pogledajte i naš Instagram profil za više slika.

Naše foto puzzlе su savršene za razne prilike, bilo da želite da ih koristite kao poseban poklon za rođendane, godišnjice ili bilo koji drugi događaj, ili jednostavno da dodate lični dodir svakodnevnim aktivnostima. Pomoću njih možete oživeti sećanja i stvarati nove trenutke zabave, kako sami, tako i sa prijateljima i porodicom.

Foto puzzle u obliku srca

Foto puzzlе su formata A4, sačinjene od 120 delova koji će Vas i u obliku srca zabaviti dok sklapate slike svog života.

I dok razmišljate o personalizovanim poklonima, ne propustite priliku da istražite i naše foto šolje. One su još jedan način da se izrazite i podsetite na važne trenutke dok uživate u jutarnjoj kafi ili čaju. Bilo da birate foto puzzle ili foto šolje, obe opcije čine svakodnevne trenutke posebnim i nezaboravnim.

Foto puzzle poklon

Foto puzle su odličan način da sačuvate uspomene na nezaboravne trenutke u vašem životu, a u isto vreme pružaju vam i zabavu dok ih sastavljate.

U našoj radnji verujemo da učenje treba da bude avantura, a šta je bolji način da ga učinimo zabavnim i angažujućim za decu od personalizovanih foto puzzli? Ove puzzlе su dizajnirane da privuku pažnju mladih uma i pruže sate zabave, istovremeno unapređujući kognitivne veštine.

Saznaj prvi za popuste

Pretplati se za obaveštenja putem emaila.

Drage mušterije,

Vikend akcija traje od 6. do 8. jula.