Brzi Izbor:

Fotografisanje venčanja

Fotografisanje venčanja je sigurno jedno od bitnijih fotografisanja u Vašem životu.

Fotograf za venčanja mora biti profesionalan a izrada fotografija na kvalitetnom papiru. Foto Studio Art u Beogradu pruža upravo to!

Dan venčanja je jedinstven. Ništa pre i ništa posle neće biti nalik njemu. Tako su i uspomene na taj dan jedinstvene. Pomoći ćemo Vam da te trenutke sačuvate, da ih pamtite zauvek.

Fotografije nas mogu razveseliti ili dirnuti, kao i same uspomene koje čuvamo od zaborava. Neki događaji u našem životu zaslužuju posebnu pažnju.

Gde je ljubav tu je život.

Fotografisanje venčanja i PREWEDDING slikanje

Da Vaša svadba bude zauvek zapisana, potrudiće se profesionalni fotografi iz našeg foto studia. Sam proces fotografisanja venčanja kreće još pre svadbe – takozvani prewedding photo shoot. Lokacija se bira u dogovoru sa klijentima.

Izrada fotografija sa venčanja

Izrada fotografija se odvija i na samom venčanju kao i u našem foto studiju u Beogradu. Štampa se na veoma kvalitetnom papiru koji garantuje da Vaše uspomene nikad ne izblede.

Ukoliko Vas zanima samo izrada fotografija sa venčanja bez usluge fotografisanja, slike nam možete poslati online preko WeTransfer-a, poslati ih e-mailom, preko SendSpace-a ili ih doneti u naš foto studio na bilo kom digitalnom mediju.

Iskustvo fotografa

Foto studio Art iz Beograda ima bogato višedecenijsko iskustvo kao i više hiljada zadovoljnih klijenata. Bilo da je u pitanju venčanje, krštenje, slavlje ili kompanijski tim bildinzi – budite sigurni da je naša foto radnja pravi izbor!

Pogledajte i našu galeriju na OVOM LINKU!

Još slika možete naći na našem Instagram profilu.

Fotografisanje venčanja – Cena izrade i cene fotografa

Za sve informacije o cenama, pogodnostima, kvalitetu fotografa, fotografija i ostalo – popunite kontakt formu ispod.

Vaši podaci

Ime i prezime(Required)
Adresa(Required)
NAPOMENA: MOLIMO VAS DA ŠTIKLIRATE KVADRAT U POLJU IZNAD, A ZATIM IZVRŠITE KONTAKT

Saznaj prvi za popuste

Pretplati se za obaveštenja putem emaila.