Slike za zid porodice

Tabla sadržaja

Slike za zid porodice – Vešalica fotografija

Nova epoha i nove generacije donose milione fotografija, s tim da svaka od njih ostaje zabeležena samo u telefonu, a da su prave fotografije u albumima davna prošlost. Veliki broj lepih i značajnih događaja i momenata se dešava svakog dana, dok se mi trudimo da ih zabeležimo svojim telefonima, aparatima i video zapisom. Imajući u vidu da su mogućnost raznovrsne počev od toga da odmah pogledamo fotografiju, zatim da je obrišemo ako nam se ne sviđa, kao i da koristimo razne filtere za ulepšavanje fotografija i raznih foto efekata, možemo primetiti da je fotografisanje jedan zaista složen i zahtevan proces.

Povod za izradu vešalice fotografija je dolazak na svet naše bebe. Ideja je da napravimo nešto poput foto timeline-a. Pre svega, vešalica fotografija je praktična , jer nam omogućava dodavanje neograničenog broja fotografija nanizanih na kanap. Navedene fotografije su načinjene sa raznih putovanja sa bebom kao i drugih događaja.

Porodične slike za zid su najbolji izbor za ukrašavanje zidova vašeg životnog prostora..

Veoma je jednostavno napraviti vešalicu fotografija. Pored vas samih, niko vam nije potreban, osim naravno vaših najmilijih koji vam mogu pomoći oko izbora fotografija kao i mesta u kući na kome će one zauzeti mesto.

Potreban materijal za izradu
vešalice fotografija

Fotografije
Preporučene dimenzije 10×15 ili 13x18cm.
Broj fotografija zavisi od vaše želje i potrebe.

Kanap
Možete nabaviti u prodavnicama specijalizovanim za sitan materijal.

Drvena lajsna
Možete nabaviti u prodavnicama specijalizovanim za sitan materijal.

Bušač papira
Možete nabaviti u prodavnicama specijalizovanim za sitan materijal.

Samolepljiva kukica za zid
Možete nabaviti u prodavnicama specijalizovanim za sitan materijal.

Trenutna AKCIJA Foto studia Art
Izrada fotografija
uz naručenih 100 fotografija poklon foto puzzle formata A5

FOTO AKCIJA

Raspored fotografija možete birati po sopstvenoj želji. Takođe, možete ih podeliti po datumu nastanka ili drugom redosledu. Budući da su fotografije jako lagane nije neophodno da koristite prejak kanap. Pored toga, na jednom nizu možete nanizati željeni broj fotografija. Nizovi mogu biti istih dužina (npr. 10 niza po 8 ili više fotografija). Položaj fotografija može biti horizontalan ili vertikalan, izbor je vaš!

Postupak nizanja fotki
Bušilicom za papir izbušiti po jednu rupu na vrhu i jednu na dnu fotografije.

Napraviti mali čvor koji bi držao fotografiju na kanapu. Zategnuti kanap kako bi se slike lepo uklopile.

bebi slike za zid 12
Photos by Alice G. Patterson for The Sweetest Occasion.]
Poslednja star koju je potrebno da uradite jeste da obeležite na zidu pravac na kome će drvena letva stajati. Poželjno je koristiti čuvenu libelu kako bi slike stajale ravno. Na obeleženim mestima zalepite samolepljive kukice koje će držati fotografije.

Porodične slike su najbolji izbor za ukrašavanje zidova vašeg prostora. Mi vam srdačno predlažemo i temu slika sa venčanja ili drugih omiljenih dešavanja i okupljanja.

Postupak izrade vešalice fotografija možete pogledati na sajtu https://thesweetestoccasion.com/2016/12/diy-family-photo-wall-hanging/

Foto Studio ART

Više o fotografiji