Brzi Izbor:

Obradujte voljenu osobu za 8. mart

Tabla sadržaja

Međunarodni dan žena, koji se obeležava 8. marta, prilika je da posvetite posebnu pažnju ženama u Vašim životima. Ovaj dan simbolizuje borbu za ženska prava, jednakost i priznanje njihovih dostignuća. Pokloni koje biramo za ovu priliku treba da pokauju poštovanje i ljubav koju osećamo prema njima.

Foto Studio Art nudi jedinstvene i personalizovane poklone koji će ovaj dan učiniti nezaboravnim za Vašu lepšu polovinu ili dragu žensku osobu.

Foto šolja

Neka Vaša voljena osoba započne dan na poseban način kafom iz Foto Studio Art foto šolje. Personalizovana šolja sa omiljenom fotografijom ili porukom predstavlja poklon koji svakodnevno podseća na Vašu pažnju i ljubav. Bilo da je reč o jutarnjoj kafi ili večernjem čaju, foto šolja je praktičan, ali pre svega emotivan poklon.

Foto kocka

Za one koji žele da poklone nešto jedinstveno i personalizovano, foto kocka je idealan izbor. Ovaj unikatan poklon omogućava Vam da izaberete zajedničke fotografije sa voljenom osobom i kreirate jedinstvenu kocku koja će krasiti radni sto, policu ili noćni ormarić. Svaka strana kocke može prikazivati različite trenutke, čineći ovaj poklon idealnim za izražavanje ljubavi i zahvalnosti.

Kvalitet izrade i otiska naših foto kocki je od suštinskog značaja. Svaka strana kocke impresionira detaljima i bojama, očuvajući vaše dragocene trenutke. Personalizacijom svoje foto kocke i poklanjanjem nekom dragom, kreirate večnu uspomenu.

Foto kugla

Foto kugla je čaroban poklon koji unosi dašak magije u svakodnevni život. Unutar prozirne kugle, koja može sadržati sneg ili sjajne čestice, nalazi se vaša izabrana fotografija, stvarajući efekat malog, privatnog sveta.

Pružimo pažnju našim najmilijima

Na ovaj Međunarodni dan žena, posebno se osvrnimo na mame, bake i ostale ženske članove naše porodice, koje su tokom godina bile stubovi snage, mudrosti i ljubavi. One su nas učile, podržavale i inspirisale svojim primerom. Zaslužuju da budu proslavljene sa posebnom pažnjom. Personalizovani pokloni poput foto šolje, foto kocke ili foto kugle mogu biti simboličan način da im pokažemo koliko nam znače. Svaki od ovih poklona može nositi slike dragocenih trenutaka koje smo podelili sa njima, čineći svaki poklon jedinstvenim i ličnim.

8. mart

Međunarodni dan žena ima bogatu istoriju koja seže u rane godine 20. veka, kada su žene širom sveta počele da se bore za svoja prava, uključujući pravo glasa, radna prava i ravnopravnost. Danas, 8. mart služi kao podsetnik na te borbe, ali i kao prilika da se proslavi snaga, hrabrost i doprinos žena u različitim aspektima društva.

Tradicija davanja poklona za Međunarodni dan žena ima duboke korene u istoriji ovog dana. Pokloni su simbol poštovanja, priznanja i zahvalnosti prema ženama u našim životima. Oni služe kao podsetnik na neprocenjiv doprinos žena našem društvu, kao i na ljubav i poštovanje koje imamo prema njima.

Akcija za 8. mart u Foto Studio Art-u

Bilo da se odlučite za foto kocku, šolju ili kuglu, svaki od ovih poklona će na poseban način izraziti vašu ljubav i zahvalnost.

Sreću čine male stvari, a ovi pokloni su dovoljni da donesu osmeh na lice Vaše voljene osobe.

U svetu gde je sve manje-više prolazno, pokloni koji čuvaju uspomene postaju sve dragoceniji. Zato, neka ovaj 8. mart bude prilika da na jedinstven i originalan način izrazite svoja osećanja mamama, bakama, ženama.. One zaslužuju sve najbolje, a pokloni koji nose lični pečat su savršen način da joj to i pokažete.

Više o fotografiji

Saznaj prvi za popuste

Pretplati se za obaveštenja putem emaila.

Drage mušterije,

Vikend akcija traje od 6. do 8. jula.